Toiduhügieenikoolitus

Algus22.11.17 16:00
Lõpp22.11.17 19:15
Kestvus4 ak. t.
Hind30€
KeelVene
KategooriaToiduhügieen
KohtNarva

Kuupäev: 22.11.2017
Toimumisaeg: 16:00-19:15
Toimumiskoht: Hotel Inger, A.Puškini 28, Narva
Maht: 4 ak.t
Maksumus: 25 EUR (hinnale lisandub käibemaks)

Õppekavarühm: tootmine ja töötlemine

Õppekeel: vene keel

Sihtgrupp: toitlustus-, tööstus-, kaubandusettevõtete töötajad, toidukäitlejad, klienditeenindajad, koolide ja lasteaedade majandusalajuhatajad, kokad, köögipersonal, õpetaja abid ja kõik, kes tegelevad või alustavad tegevust toidukäitlejana.

Eesmärk: teadmiste omandamine toidukäitlemise valdkonnale esitatavate seadusandlike nõuete täitmiseks.

Õppe sisu:
1) toiduhügieeni põhimõtted;
2) mikroorganismid ning nende kasvu ja paljunemist mõjutavad tegurid;
3) toiduainete kaudu levivad haigused, toidumürgistused ja -infektsioonid;
4) toidu füüsikaline, keemiline ja mikrobioloogiline saastumine ja selle vältimine;
5) toidu säilitamise viisid ja tingimused ning temperatuuri kontroll;
6) käitlemisettevõtte struktuur, tehnoloogia ja seadmed;
7) puhastamine ja desinfitseerimine;
8) kahjuritõrje;
9) isiklik hügieen;
10) enesekontrolli põhimõtted;
11) toitu käsitlevad õigusaktid;
12) toitu käitleva töötaja kohustused ja vastutus toiduhügieeninõuete täitmise eest vastavalt tööülesannetele.

Õpiväljundid

Kursuse läbinu:
1) tunneb toiduhügieeni ja HACCP põhimõtteid;
2) oskab vältida toidu füüsikalist, keemilist ja mikrobioloogilist saastumist;
3) jälgib isikliku hügieeni reegleid.

Lõpetamise tingimused: Koolitus lõpeb teadmiste kontrolliga, eksami sooritanud saavad tunnistuse.

Lisainformatsioon:
tel 33 52 707; 53 475 016
tel 33 52 137; 555 83 410
E-post: info@kvkoolitus.ee

Jaga sõpradega
Telli sisekoolitus

Edastatud!

Ooops...

Andke meile teada, millisest sisekoolitusest olete huvitatud.

Olen inimene