Vaakum ja madaltemperatuuril toidu valmistamine

Дата начала24.05.17 17:00
Дата конца15.06.17 20:00
ПродолжительностьНеизвестно
Цена0.00€(без нсо)
ЯзыкPусский
КатегорияТехнологии
МестоKooli 7, Йыхви (Kersti Võlu Koolituskeskus)

Toimumisaeg: 24.05.2017
Toimumisaeg: 17.00-20.00
Toimumiskoht: IVKHK Kutse 13, Jõhvi
Maht: 20h( 4 auditoorset+ 16 praktikat)
Maksumus : tasuta

õppekeel : vene

Sihtrühm:

Koolituse sihtrühm on aegunud kutseoskustega täiskasvanud, toiduvaldkonnas töötavad

isikud (kokad, abikokad), kes soovivad täiendada oma teadmisi ja oskusi, samuti FIE-d ja

eraisikud, kes tegelevad toiduvalmistamisega

Õpiväljundid.

1. Kasutab õigeid ja asjakohaseid köögitöö tehnikaid, külm- ja kuumtöötlemisvõtteid;

2. Kasutab tööks sobivaid töövahendeid, seadmeid ja masinaid, arvestades ohutusnõudeid

3. Eeltöötleb tooraineid vaakumpakendamiseks lähtudes retseptist

4. Kasutab oskuslikult vaakumpakendajat köögiviljade ja liha vaakumpakendamiseks

5. Kasutab madalküpsetusmeetodit erinevate köögiviljade ja lihade valmistamisel

6. Valib toorainest lähtuvalt õige madalküpsetusrežiimi

7. Korraldab enda tööd ratsionaalselt, töötab iseseisvalt, tulemuslikult ja

ressursisäästlikult ning lähtub töös kutse-eetikast

 

Lisainformatsioon:
OÜ Kersti Võlu Koolituskeskus
tel 33 52 707; 53 475 016
tel 33 52 137; 555 83 410
E-post: info@kvkoolitus.ee

Поделись с друзьями
Закажи обучение

Успешно отправлено!

Уууупс...

Оставьте заявку на проведение корпоративного обучения, если вы не нашли подходящий курс на нашем сайте.

Я человек