Soovid olla kursis viimaste muudatustega töötervishoiu- ja ohutuse seaduses? Tahad tagada oma töökohtade ohutuse ja vältida õnnetusi töökohal?

Siis on meie veebikoolitus just sulle! Tule veebikoolitusele “Muudatused töötervishoiu- ja ohutuse seaduses”, kus saad täiendada oma teadmisi tööohutusest ning õppida, kuidas tagada oma töötajate turvalisus.

Oled huvitatud tööohutuse ja -tervishoiu koolitusest oma ala spetsialistilt, kes tunneb valdkonda põhjalikult? Koolituse viib  läbi kogenud tööohutuse spetsialist Jüri Kuzmin.

Jüri Kuzmin on tehnikateaduste magister ja lõpetanud Eesti Maaülikooli ergonoomika erialal. Ta on töötanud erinevates ettevõtetes töökeskkonnaspetsialistina:  Ida-Virumaa Kutsehariduskeskus, Järve Biopuhastus, Remeksi Keskus OÜ ja Enefit Solutions AS.

Jüri on koolitajana tegutsenud aastat 2010.

Koolitusel käsitletakse muudatusi seaduses ning tutvustatakse erinevaid meetodeid ja lahendusi, kuidas neid muudatusi ellu viia. Lisaks saad teada, kuidas töökeskkonda paremaks muuta ning vältida õnnetusi.

Koolitusel käsitletakse muudatusi seaduses ning tutvustatakse erinevaid meetodeid ja lahendusi, kuidas neid muudatusi ellu viia. Lisaks saad teada, kuidas töökeskkonda paremaks muuta ning vältida õnnetusi. Taga oma töötajate ohutus ja liitu meie koolitusega juba täna!

Veebikoolitus toimub mugavalt internetis ning sobib ideaalselt nii üksikisikutele kui ka ettevõtetele. Registreerimiseks ja lisainfo saamiseks külasta meie veebilehte:

Liitu meie koolitusega ning saa vajalikud teadmised tööohutuse ja -tervishoiu valdkonnas professionaalilt!