Veebikoolitus: Toiduhügieenikoolitus – JÄÄB ÄRA

märts, 2023

02mär16:3019:30Veebikoolitus: Toiduhügieenikoolitus - JÄÄB ÄRAKoolituse aeg: 02.03.2023 (Koolitus toimub vene keeles!)

Aeg

(Neljapäev) 16:30 - 19:30

Asukoht

Veebikeskkond

Other Events

Hind

24,00 (km-ga)

Koolituse üksikasjad

Koolitus toimub veebikeskkonnas Zoom.

Koolituse eesmärk: ettevõtete, organisatsioonide ja asutuste toidukäitlemisega tegelevatele spetsialistidele vajalike teadmiste ja pädevuste omandamine selleks, et tagada turvalist ja õiget toiduainete käitlemist.

Koolituse lõpuks õppija:

  • omandab teadmisi toiduainete keemilisest ja mikrobioloogilisest koostisest;
  • orienteerub toiduainete käitlemist käsitlevatest õigusaktidest;
  • oskab säilitada ja käidelda toiduaineid;
  • saab järgida ja teostada isiklikku hügieeni ning kahjuritõrjet.

Õppesisu:

TOIDUHÜGIEENI PÕHIMÕTTED

  • Mikroorganismid ning nende kasvu ja paljunemist mõjutavad tegurid
  • Toiduainete kaudu levivad haigused, toidumürgistused ja infektsioonid
  • Toiduainete füüsikaline, keemiline ja mikrobioloogiline saastumine ja selle vältimine
  • Toiduainete säilitamise viisid ja tingimused ning temperatuuri kontroll
  • Käitlemisettevõtte struktuur, tehnoloogia ja seadmed
  • Puhastamine ja desinfitseerimine
  • Kahjuritõrje
  • Isiklik hügieen

ENESEKONTROLLI PÕHIMÕTTED

  • Toiduainete käitlemist käsitlevad õigusaktid
  • Toiduaineid käsitleva töötaja kohustused ja vastutus toiduhügieeninõuete täitmise järgimise eest vastavalt tema tööülesannetele

Sihtrühm: isikud, kes on toitlustus-, tööstus-, kaubandusettevõtete töötajad, toidukäitlejad, klienditeenindajad, koolide ja lasteaedade majandusalajuhatajad, köögipersonal ja kõik, kes tegelevad toidukäitlejana.

Koolituse kogumaht: 4 ak tundi

Koolitaja: Natalja Metelitsa

Lisainformatsioon:

tel: 55583410

e-post: info@kvkoolitus.ee

NB! OÜ Kersti Võlu Koolituskeskus on Eesti Töötukassa koolituskaardi koostööpartner. 

Koolitusele registreerumine – est

Koolitusele registreerumine

Hangi teejuhised

Mine ülespoole