Veebikoolitus! Toiduhügieeni koolitus toidukäitlejale (eesti keeles)

oktoober, 2023

24okt10:0015:15Veebikoolitus! Toiduhügieeni koolitus toidukäitlejale (eesti keeles)Koolituse aeg: 24.10.2023

Aeg

(Teisipäev) 10:00 - 15:15

Asukoht

Veebikeskkond

Other Events

Hind

30.00€ +km

Koolituse üksikasjad

Toiduhügieeni koolitus on toidukäitlejatele ette nähtud Toiduseadusega ning Euroopa Parlamendi ja Nõukogu määrusega nr. 852/2004 (29.04.2004) toiduainete hügieeni kohta. Vastavalt toiduseadusele on käitleja kohustatud koolitama kõiki toidu käitlemisega kokku puutuvaid töötaid ning hindama töötajate toiduhügieenialaseid teadmisi.

PS! ANTUD KOOLITUS TOIMUB E-ÕPPE KESKKONNAS. 
Veebikoolitusel on mugav osaleda arvuti vahendusel (võimalik on ka nutitelefoniga, tahvelarvutiga).  Veendu, et oleks hea internetiühendus. Sülearvutitel on kaamera ja mikrofon sisse ehitatud. Lauaarvutiga osaledes on hea – lisada lauaarvutile veebikaamera ning kõrvaklapid, kasutada saab ka nutitelefoni kõrvaklappe (kui see võimalus on olemas).

Täpsemad juhised saadetakse osalejatele e-posti teel päev enne koolitust.

Sihtrühm: kõik isikud, kes puutuvad vähemalgi määral kokku toidukäitlemisega.

Koolituse eesmärk: on anda parimad teadmised ohutuks toidukäitlemiseks.

Koolitusel käsitletavad teemad:

  • toiduhügieeni põhimõtted
  • toidu füüsikaline, keemiline ja mikrobioloogiline saastumine ja selle vältimine
    • mikroorganismid ning nende kasvu ja paljunemist mõjutavad tegurid
    • toiduainete kaudu levivad haigused, toidumürgitused ja –infektsioonid, mittenakkuslikud haigused
    • toidu säilitamise viisid ja tingimused ning temperatuuri kontroll
    • käitlemisettevõtte struktuur, tehnoloogia ja seadmed
    • puhastamine ja desinfitseerimine
    • kahjuritõrje
    • isiklik hügieen
    • HACCP, enesekontrolli põhimõtted
    • toitu käsitlevad õigusaktid
    • toidukäitleja kohustused ja vastutus toiduhügieeni nõuete täitmise eest

Koolituse lõppuks õppija:

  • Teab ja mõistab toidukäitleja kohustusi
  • Teab toidu saastumise põhjusi ja rakendab abinõusid
  • Oskab vältida toiduainete kaudu levivaid haigusi, toidumürgitusi, -infektsioone, toidu füüsikalist, keemilist ja mikrobioloogilist saastumist
  • Tunneb toidu säilitamise viise ja tingimusi ning toiduvalmistamisprotsessiga seotud nõudeid
  • Oskab kinni pidada toidukäitlemisettevõtte töötaja isiklikest ja üldhügieeninõuetest

Koolituse maht  6 akadeemilist tundi.

Palun tutvuge ÕPPEKAVAGA

Koolituse maksumus: 30€+km

Soodushind:

  • 3-5 osalejat 27.-+km osaleja kohta
  • alates 6 osalejast 24.-+km osaleja kohta

Lisainformatsioon:

Tel: 55583410

E-post: info@kvkoolitus.ee

 

Koolitus toimub koostöös Täienduskeskus OÜ-ga.

Koolitusele registreerumine – est

Koolitusele registreerumine

Hangi teejuhised

Mine ülespoole